Persoonlijke begeleiding

Wij beschikken over een uitgebreid team van medewerkers:

Reisleider:
Om uw reis ter plaatse in goede banen te leiden, hebben wij een reisleid(st)er ter plaatse die uw belangen behartigt. Deze is het aanspreekpunt ter plaatse waarbij u steeds terecht kunt.

Ski- en snowboardmonitoren:
Wij bieden u ski- en snowboardlessen aan, gegeven door ons eigen gediplomeerd monitorenteam. Onder hun begeleiding groeit u op eigen tempo naar een hoger niveau. Dit kan zowel via groeps- of privélessen. De monitoren zorgen voor de coördinatie en voor de aangename sfeer, zowel op als naast de piste.

Animatoren:
Indien u graag animatie wenst, zowel voor kinderen en/of voor volwassenen, dan beschikken wij hiervoor over een eigen animatieteam.

Kinderopvang:
Gedurende het gehele verblijf en/of tijdens de reis van en naar het gebied, kunnen wij zorgen voor iemand die op de kinderen past. Op die manier kan u genieten van wat extra quality time. Een dagje zorgeloos skiën is dus zeker mogelijk!

Babysit:
Voor de allerkleinsten kunnen jullie een beroep doen op onze babysits. Zo kunnen jullie genieten van een dagje skiën, terwijl de kinderen zich amuseren met hun persoonlijke babysit. 's Avonds kan u ook al eens opteren om een stapje in de wereld te zetten, wetende dat uw kinderen in veilige handen zijn.

Persoonlijke hosts/hostessen:
Tijdens het verblijf kunnen wij persoonlijke hosts/hostessen voorzien, die u en uw klanten wegwijst in het hotel, het skigebied, het dorp, de beste restaurantjes, de beste bars en de leukste discotheken. Zij kunnen tijdens het gehele verblijf uw groep bijstaan.