Heli-skiën

 

Vanaf dit jaar biedt Snowlux ook trips aan naar Canada. Wij laten u proeven van de verbluffende natuur, het uitgelezen decor voor grensverleggende heli-trips! De uitstekende wellness faciliteiten van de verschillende lodges staan garant voor de opperste relaxatie na het skiën.

Voor onze trips naar Canada werken wij samen met CMH. Door hun kennis en expertise zijn zij een begrip wat betreft heliskiën.
Heeft u vragen over heliskiën of de Canadareis op zich, contacteer ons en wij komen hiervoor graag bij u langs!

Wat maakt CMH zo anders?

Wanneer u een trip boekt bij CMH Heliskiverwacht u dan aan een avontuurlijke reis dat geen gelijke kent! De afgelopen 40 jaar is CMH zodanig geëvolueerd en met de tijd meegegaan, dat het tot ‘s werelds grootste heliski en heli-hike operator is uitgegroeid.

Uw veiligheid is primordiaal. CMH biedt een gespecialiseerde helikopterservice aan en zet alleen de best getrainde en meest toegewijde gidsen in. Ze werken samen met Alpine Helikopters.

CMH Heliskiën & Heliboarden

Treed ook toe tot het gezelschap van skiërs van over de hele wereld en beleef ‘s werelds grootste ski-avontuur! Ski in beroemde afgelegen backcountry ski-locaties als de Bugaboos, Monashees, Galena en de Cariboos. Eindeloze poeder runs, epische “treeruns” en ongeëvenaard plezier.